You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Napelem rendszer

Napelem rendszer

Miért érdemes napelemes rendszert választania?

 

Csökkenteni szeretné otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez? Ránk biztosan számíthat!

 

Ismerje meg a napelemes rendszer előnyeit és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!  

·         Egy körültekintően megtervezett és megfelelően méretezett napelemes rendszer a háztartás teljes áramigényének kielégítésére alkalmas lehet, így gyakorlatilag „kinullázhatja” áramszámláját.

·         Hosszú távú beruházásként a befektetett tőke a tervezett élettartamon belül megtérül, miközben a napelemes rendszer növeli ingatlanja értékét.

·         Saját házi naperőműve hasznot termel az Ön számára a megtérülési idő letelte után.

·         A napelem hatékonyan és környezetkímélő módon állít elő elektromos áramot, így használatával Ön sokat tehet bolygónk jövőjéért, ráadásul jelentősen csökkentheti háztartása energiaköltségeit, megspórolhatja villamosenergia-számláját.

Miért adja a biztonságos hátteret egy piacvezető áramszolgáltató Partnerünk?

 

Hosszútávon megbízható, korszerű berendezéseket és professzionális kivitelezőt keres?

Személyre szabott rendszert szeretne teljes körű ügyintézéssel?

Válassza kulcsrakész napelemes megoldásunkat! 

·         Professzionális műszaki hátteret, Partnerünk 125 év szakértelmével garantáljuk az Ön számára.

·         A telepítéshez szükséges valamennyi előkészítő feladatot elvégezzük a tervezéstől a komplett kivitelezésig.

·         Ügyfeleinknek csúcstechnológiát képviselő, egyedileg bevizsgált és magas minőségellenőrzésen átesett napelem paneleket kínálunk. Hagyományos rendszereinket a kiváló ár-érték arányú Growatt inverterrel, míg okos rendszereinket SolarEdge inverterrel telepítjük.

·         Termékeinkre 10 év termékgaranciát és 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk, hogy rendszerünk évtizedeken át megbízhatóan szolgálja az Ön kényelmét.

·         Finanszírozási kérdésekben is megoldást nyújtunk, napelemes rendszerét díj- és kamatmentes részletre, egyéb felmerülő díjtételek nélkül is megvásárolhatja. A szerződéses összeg bármikor, és bármekkora mértékben elő-, illetve vég-törleszthető.Keresés finomítása

x

Nem talátad meg amit kerestél?

Nézz körül partneroldalainkon!