You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Öntözőrendszer csomagok

Öntözőrendszer csomagok

Kedves Érdeklődő!


Tájékoztatjuk, hogy ebben a kategóriában található öntözőrendszer alkatrész egység csomagjainkat jelenleg aktualizáljuk.

Amennyiben nem találja meg az Önt érdeklő csomagot, kérje a részletes tájékoztatást az info@aquaporta.hu címre írt levélben, vagy a +36-70-51-71-000 ügyfélszolgálati telefon számunkon.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!

Üdvözlettel:

Az AquaPorta Webáruház csapata


CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 10 x 10 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 10 x 10 m..
48 894 FtCSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 11 x 11 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 11 x 11..
49 995 FtTételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
x

Nem talátad meg amit kerestél?

Nézz körül partneroldalainkon!