You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Öntözéstechnika

Keresés finomítása

CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 10 x 10 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 10 x 10 m..
47 990 Ft



CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 10 x 20 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 10 x 20..
64 920 Ft



CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 2 x 2 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 2 x 2 mét..
20 650 Ft



CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 4 x 7 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 4 x 7 mét..
46 100 Ft



CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 7 x 12 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 7 x 12 m..
68 590 Ft



CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! ..
CSAK AZ AQUAPORTA WEBÁRUHÁZBAN KAPHATÓ! 9 x 17 MÉTERES ÖNTÖZŐRENDSZER HÁZILAG CSOMAG, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszer építéséhez. Mi is ez az "öntözőrendszer házilag" csomag? A csomag összeállításánál évtizedes szakértői és kivitelezői tapasztalatokra támaszkodtunk. Készítettünk több mint háromszáz féle tipizált szerelési szettet, kézi vezérlésű földbe telepíthető öntözőrendszerének építéséhez. A házilagos kialakítás után az öntözőberendezés működtetése karos csapok nyitásával és zárásával történik. Ez az egység csomag tartalmazza a 9 x 17 m..
57 300 Ft



Főbb jellemzők 7 db alacsony szögű fúvók..
Főbb jellemzők 7 db alacsony szögű fúvóka gyakorlatilag minden feladatot megold A vízsugár kilépési szöge: 13° Egyenletes vízkibocsátás Jobb területi víz terítettség A fák lombkoronája alatti öntözés lehetősége ..
410 Ft



Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, barna ..
Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, barna színű fúvóka Spray szórófej-házhoz, szűrővel Öntözési intenzitás: 51 - 59 mm/óra Öntözési sugár: 2,1 m Ajánlott nyomás: 1,5 bar Kijuttatott vízmennyiség: 0,03 - 3,73 liter/perc ..
570 Ft



Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, piros ..
Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, piros színű fúvóka Spray szórófej-házhoz, szűrővel Öntözési intenzitás: 50 - 58 mm/óra Öntözési sugár: 3 m Ajánlott nyomás: 2,1 bar Kijuttatott vízmennyiség: 0,06 - 7,57 liter/perc ..
570 Ft



Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, zöld s..
Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, zöld színű fúvóka Spray szórófej-házhoz, szűrővel Öntözési intenzitás: 43 - 49 mm/óra Öntözési sugár: 3,7 m Ajánlott nyomás: 1,5 bar Kijuttatott vízmennyiség: 0,07 - 9,73 liter/perc ..
570 Ft



Főbb jellemzők:  Állítható szórásképű, ..
Főbb jellemzők:  Állítható szórásképű, fekete színű fúvóka Spray szórófej-házhoz, szűrővel Öntözési intenzitás: 41 - 47 mm/óra Öntözési sugár: 4,6 m Ajánlott nyomás: 2,1 bar Kijuttatott vízmennyiség: 0,11 - 14,36 liter/perc ..
570 Ft



Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, szürke..
Főbb jellemzők: Állítható szórásképű, szürke színű fúvóka Spray szórófej-házhoz, szűrővel Öntözési intenzitás: 41 - 42 mm/óra Öntözési sugár: 5,2 m Ajánlott nyomás: 2,1 bar Kijuttatott vízmennyiség: 0,14 - 18,53 liter/perc ..
570 Ft



























Tételek: 1 - 20 / 217 (11 oldal)
x

Nem talátad meg amit kerestél?

Nézz körül partneroldalainkon!